top of page
Sök
  • Susanne @ Graphiken AB

Hur går enklast en beställning/förfrågan till?

Uppdaterat: 12 juli 2023

Inget svårt alls! Enklast är att maila oss på info@graphiken.se och lämna så mycket info som möjligt på det du vill ha tryckt så att du får rätt pris. Nedan info bör vara med.

  • antal tryck

  • storlek på trycket

  • eventuell efterbehandling, dvs häftas, bigas, falsas, runda hörn, lamineras, folieras, eller andra önskemål.

  • vilket papper önskas, matt (obestruket) blankt (bestruket)

  • färdigställande av tryckfil?

Vi mailar tillbaka en offert till dig, dom flesta offerter är beräknade på att vi får en tryckanpassad pdf, men såklart kan vi hjälpa er att färdigställa filer. En liten kostnad tillkommer. Är något oklart med offert är det bara att fråga oss :)


Är priset bra (vilket vi alltid hoppas) så är det bara att skicka in sin pdf fil och sen trycker vi oftast på 1-3 dagar, lite beroende på hur mycket det är.


Det går fint att hämta här hos oss på Adelgatan 5, eller så budar/fraktar vi dit ni vill. Det går också bra att betala med både kort och Swish, men kontanter tar vi inte. Vi kan fakturera de flesta bolag som har registrerade org. nummer. Då görs en kreditupplysning.


Ja, detta är en enkel beskrivning på hur det kan gå till. Vi är på plats om man vill komma förbi och kolla på papper eller fråga annat månd-torsd 8-16.30 fredagar 8-15 och vi har stängt för lunch mellan 12-13. Eller slå en signal på 040-608 41 10. Välkomna!


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page