våra tjänster

Trycksaker

Vi kan hjälpa er med ALLA trycksaker både som privatperson och företagskund. Vi trycker allt möjligt från visitkort, brevpapper & kuvert, broschyrer, foldrar & häften, affischer, vykort eller personliga tackkort. Vi kan även erbjuda foliering på bilar och fönster samt banderoller och beachflaggor och mycket mycket mer. Kontakta Lasse eller Susanne så fortsätter vi konversationen på telefon eller email.

Vår starka sida inom den grafiska delen är absolut vår kreativitet och förmåga att tänka utanför ramarna och leverera det vi visualiserar. Vi älskar design, vi älskar färg & form och vi fullkomligt älskar att utveckla starka, individuella varumärken tillsammans med våra kunder. Ett bra samarbete är A och O och vi dyker djupt in i märkets DNA för att leverera just precis det våra kunder vill ha (och kanske lite som de inte visste om att de inte kan leva utan). Kontakta Lena för era design behov!

Graphisk Design & Original arbete

Fotografering & Filmning

FOTOGRAFERING

Vi fotograferar/filmar i studio på Limhamn eller ute hos kunden.
I studion gör vi allt från produkt- & katalogfotograferingar till reklambilder och porträtt.
Ute hos en kund kan det tex vara nya bilder till en hemsida där det behövs porträtt på personal, bilder på produktion och kanske film som förklarar någon process deras tillverkningen. 

 

FILMNING!

En bild säger mer än 1000 ord. 10 sekunder film = 250 st bilder.

Vi hjälper till med filmning, hör av dig så berättar vi mer.

Digital- & Offset Tryck

Vi erbjuder både digitaltryck och offset. Digitaltryck är väl lämpat för mindre upplagor, för provutgåvor, för utgåvor eller trycksaker med individuell anpassning (t.ex. personliga födelsedagskort, kalendrar eller presentförpackningar) och andra liknande produkter.

PRE-PRESS

Behöver ni lite hjälp med det produktrelaterade arbetet som måste göras före själva tryckningen, som t.ex. typografering, montering, bildhantering och bildrepro så hjälper vi er gärna med det. Kontakta oss så kan vi diskutera ert projekt lite närmre på telefon eller email.

Expo & Storformat

Vi kan erbjuda er kompromisslös kvalitet och produktivitet och hantera omfattande tillämpningar i färg eller svartvitt utan problem med våra storformatslösningar av enastående kvalitet. Vi kan trycka era slagkraftiga posterkampanjer, slående skyltar och iögonfallande POS. Eller kanske vill ni skriva ut ett foto på canvas och hänga upp där hemma. Vilket fall som helst, så kan vi stå till tjänst.

Profilreklam

Hur väl syns ert varumärke? Vi kan hjälpa er ta fram väl genomtänkta giveaways, profilreklam och profilkläder som utöver det att de kommer att uppskattas av era kunder, huvudsakligen fungerar som en långsiktig investering för er och ert företag.