top of page

DIGITAL- & OFFSET TRYCK

Vi kan hjälpa er med ALLA trycksaker både som privatperson och företagskund, både digitaltryck och offset. Vi trycker allt möjligt från visitkort, brevpapper & kuvert, broschyrer, foldrar & häften, affischer, vykort eller personliga tackkort. Vi kan även erbjuda foliering på bilar och fönster samt banderoller och beachflaggor och mycket mycket mer.

Behöver ert företag en visitkortslösning så kan vi bygga upp en åt er.

Kontakta Stefan eller Susanne så fortsätter vi konversationen på telefon eller email

 

PRE-PRESS

Behöver ni lite hjälp med det produktrelaterade arbetet som måste göras före själva tryckningen, som t.ex. typografering, montering, bildhantering och bildrepro så hjälper vi er gärna med det. Kontakta oss så kan vi diskutera ert projekt lite närmre på telefon eller email.

EXPO- & STORFORMAT

Vi kan erbjuda er kompromisslös kvalitet och produktivitet och hantera omfattande tillämpningar i färg eller svartvitt utan problem med våra storformatslösningar av enastående kvalitet. Vi kan trycka era slagkraftiga posterkampanjer, slående skyltar och iögonfallande POS. Eller kanske vill ni skriva ut ett foto på canvas och hänga upp där hemma. Vilket fall som helst, så kan vi stå till tjänst.

bottom of page