top of page
Sök
  • Susanne @ Graphiken AB

Hösten börjar närma sig...

... och med det börjar vi jobba lite mer, semestern slut och skolorna börjar. Vi tänkte ta tillfället i akt och starta upp en "trycksaks-skola" i några delar här i vår blogg. Jag vid tangentbordet är Susanne @Graphiken och har varit i den grafiska branschen sedan 1990, så det börjar bli dags att dela med mig av mina erfarenheter. Det har hänt en hel del under min resa.


Det händer ofta att vi får in filer som inte är gjorda på rätt sätt för att tryckas. Jag tänker därför skriva om detta, för att underlätta för både er och oss, få ner onödiga kostnader för dig som kund och att få ner onödig tid för oss här. Så blir alla nöjda, tänker jag!


Håll utkik, vi börjar nästa vecka!


// Susanne @ Graphiken

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page